Fasna Ballooning

"een hoogtepunt in uw leven"

voor informatie en/of boekingen kunt u bellen met:

06 - 51 72 90 10

April

Stukje Vaassens Weekblad

 

Fasna ballooning gaat met 4 nieuwe sponsoren het nieuwe vaarseizoen in. 

Naast de vaste sponsor, ABS Tiemessen heeft Fasna Ballooning, in de “winterstop” 4 nieuwe sponsoren weten te vinden. De vertrouwde “Tiemessen” balloon is vorig jaar vervangen voor de rode luchtballon: PH-KWW. Met deze ballon heeft Fasna het vorige seizoen ook gevaren. Dit jaar zullen op deze ballon de 4 nieuwe sponsoren zichtbaar zijn .

Allereerst heeft het Turks Italiaans restaurant Kapadokya uit Vaassen een contract ondertekend. Hiermee verbindt het, een ieder wel bekende, restaurant zich voor 5 jaar aan de stichting Fasna ballooning.

Daarnaast heeft 123-camperverhuur uit Vaassen zich verbonden aan Fasna Ballooning. Bij 123-Camperverhuur kunt u voor een korte of langere periode een camper huren voor een welverdiende vakantie. Ook dit nieuwe bedrijf heeft zich voor een periode van 5 jaar verbonden aan Fasna ballooning.

Intramax afbouwgroep uit Dedemsvaart en Telstar Sportswear hebben zich voor een periode van 3 jaar verbonden aan Fasna ballooning.

Fasna Ballooning verheugt zich om met deze nieuwe sponsoren het luchtruim te mogen verkennen. Dit is een extra heuglijk feit omdat de stichting dit jaar haar 25 jarig bestaan viert. Fasna Ballooning hoopt ook dit jaar weer veel mensen te begroeten om een onvergetelijke ballonvaart mee te maken.

 Ook komend seizoen zal Fasna Ballooning weer regelmatig in de lucht te bewonderen zijn en met trots hun nieuwe sponsoren aan een ieder tonen. Via onze website en Facebook blijft u op de hoogte van onze vaarten en nieuwtjes. Mocht u ook deze unieke ervaring willen opdoen of aan iemand kado doen, neem dan contact op met: Fasna Ballooning  : 06- 51 72 90 10.

Maart

Fasna Ballooning heeft met nog 2 sponsoren een contract getekent. Instramax te Dedemsvaart en Telstar. Ook zij zullen vanaf het nieuwe seizoen op onze rode ballon te zien zijn.

Februari

Fasna gaat met 2 nieuwe sponsoren het seizoen 2014 in. Beide Vaassense  sponsoren hebben zich voor 5 jaar aan Fasna Ballooning verbonden.  Vorig siezoen heeft u de nieuwe Fasna balloon al kunnen zien varen, dit jaar zullen de logo's van onze nieuwe sponsoren zichtbaar zijn.

 

        

 

Nieuws

 

Home
Fasna Ballooning
Nieuws
Crew en Piloot
Ballonvaren
Opstijglocaties
Contact
Sponsoren