De Stichting Fasna Ballooning is in 1988 opgericht.
  De stichting is ontstaan uit een vriendengroep met een grote belangstelling voor de Ballonvaart. Onder elkaar zeggen wij wel eens “besmet met het Ballonvirus”. Zij besloten met elkaar om wat geld bijeen te brengen en een Ballon, Mand en Bus te kopen en dat was het ontstaan van Stichting Fasna Ballooning.

  In de loop van de jaren zijn er wat wisselingen geweest van zowel de Crew als de Piloten en zo is Fasna met de tijd meegegaan.
  Op dit moment zijn er ongeveer 13 crewleden die elk afwisselend, allemaal als Hobby, met de Ballonvaarten meegaan. In 2019 zijn alle regels voor de Ballonvaart enorm aangescherpt.
  Zo is er nu een officiële training voor de crew met Certificaat.
  De Piloten die Fasna inhuurt zijn allemaal gecertificeerd en voor de Piloten geldt: Medische Keuring, Geldig Brevet (Rating C), en met een BHV certificaat.
  Daarnaast wordt de Ballon en de Mand ieder jaar gekeurd bij een erkend bedrijf en onderhoud gepleegd aan al het materiaal.


  Bij Stichting Fasna Ballooning is het motto:

  Veiligheid voorop!

  De planning van de ballonvaarten is flexibel en wij hebben ervaring met alle vragen van de passagiers en voelen goed aan wat de gewenste sfeer is. Wij zullen niet zeggen dat niets ons te gek is maar er kan veel.

  En mocht u geinteresseerd zijn, we kunnen altijd meer crewleden gebruiken!

  De Crew:

  Piloot: Sebe Kruijer                                             Onze voltallige crew

  Sebe PilootFasna Crew foto  

  Slide3.jpg